Top
Olakšana pretraga oglasa na Android aplikaciji - OLX blog
fade
9770
post-template-default,single,single-post,postid-9770,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Olakšana pretraga oglasa na Android aplikaciji

Za brži i efikasniji pronalazak željenog proizvoda ili usluge od iznimnog značaja jeste pretraga.  OLX.ba, sa više od 4.5 miliona aktivnih oglasa omogućava vam da unaprijeđenom pretragom pronađete upravo ono što tražite.

 

Kako funkcioniše filtriranje kategorija na Android aplikaciji pokazat ćemo vam na primjeru pretrage kategorije “Stan na dan”.

 

  • Filtriranje kategorije vršite putem opcije na dnu ekrana “Filtriraj”.

 

  • Odabrane filtere potvrđujete klikom na opciju “Osvježi pretragu”. Kategorija i odabrani filteri bit će prikazani na vrhu ekrana, kako je i prikazano na fotografiji iznad.

  • Oglase iz kategorije “Nekretnine” možete pretraživati i na mapi klikom na opciju “Prikaži na mapi”.

 

 

  • Odabirom opcije “Poredaj” dostupno vam je filtriranje oglasa po relevantnosti,  datumu objave oglasa (najnoviji i najstariji), cijeni (najniža i najviša) i lokaciji.

 

U slučaju da želite poništiti odabrane filtere i vršiti pretragu kategorije u cijelosti, jednostavnim klikom na X pored odabranog filtera isti se uklanja.

 

Iskoristite prednosti olakšane pretrage na Android aplikaciji i uživajte u jednostavnosti online kupovine na OLX.ba.

Sedina | OLX.ba
Nema komentara

Objavite komentar